Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ota yhteyttä!

foorumille

Korkeavuoren vieraskirjassa kaikenlainen jutustelu, kysymykset ja palaute ovat erittäin tervetullutta. Otamme vastaan lyhyet kisa- ja tapahtumakutsut, mutta varmistuthan ennen Kirjoita-nappulan painamista, että tapahtumasi varmasti soveltuu ratsastuskoulun väelle. :) Mainokset ja sopimattomat kutsut poistamme. 

Asiaa vain Korkeavuoren ylläpidolle? Meidät saat kiinni myös korkeavuorentalli@gmail.com

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Tiana
Kotisivut: http://hopeakauriintila.suntuubi.com/?cat=100

10.05.2019 14:59
Hei!

Tervetuloa Hopeakauriin Ratsutilan kevään Estekisoihin 19.5! Virtuaalielämän hiljaiselon vuoksi kaikki luokat arvotaan ja palkitaan, vaikka osallistujia ei olisi kuin yksi! Nyt reippaasti mukaan kaikki :) Mukana rataesteluokkien lisäksi maastoesteluokkia.

Keväisin terveisin
~ Tiana ~
Hopeakauriin Ratsutila

Nimi: Saaga
Kotisivut: http://riihisyrja.suntuubi.com/

15.04.2019 12:34
Etsitkö hoitohevosta tai tallipaikkaa tunnelmalliselta tallilta, jossa on mahdollisuus suorittaa erilaisia tehtäviä ja edetä tallilaisena?

Riihisyrjä on vuoden 2019 alussa perustettu virtuaalinen ratsastuskoulu kuvitteellisen Syrjäkallion kylän liepeillä, noin neljänkymmenen minuutin ajomatkan päässä Oulun keskustasta. Tarjoamme lämminhenkisen ja kodikkaan tunnelman sekä miljöön niin rennolle tarinoimiselle kuin tavoitteellisemmalle treenaamisellekin. Rentoon ja positiiviseen talliporukkaamme kaikki ovat tervetulleita!

Järjestämme Riihiksessä monenlaista toimintaa, joten meillä kaikki löytävät varmasti sen oman juttunsa. Hoitaja- ja yksityistoiminta on suurimmassa osassa, mutta lisäksi meiltä löytyy esimerkiksi ratsastustunteja, oma ratsastusseura, kilpailuja, valmennusryhmä ja muuta aktiivista toimintaa. Jotta tarinoiminen ei kävisi tylsäksi, on Riihiksessä myös mahdollista suorittaa erilaisia merkkejä, kursseja ja edetä tasojärjestelmässä ylöspäin aina Legendaksi asti.

Jos rento puuhastelu hevosten parissa ja mukava seura kuulostavat hyvältä, suosittelen lämpimästi tutustumaan talliin ja liittymään osaksi porukkaa!

Nimi: Tiana
Kotisivut: http://hopeakauriintila.suntuubi.com/?cat=100

13.03.2019 16:17
Tervetuloa Hopeakauriin Ratsutilan kevätkauden avajaiskisoihin, eli Kevät Karnevaaleihin! Karnevaalit ovat kaksipäiväiset ja luokkia on perus este- ja koululuokkien lisäksi laukkaluokka, match show ja temppurata. Tule tutustumaan ja osallistumaan! Hyvät ja erilaiset palkinnot :)

Nimi: Ponnie
Kotisivut: http://toukola.boards.net/thread/2/avajaisviikonloppu

10.03.2019 19:33
Hei! Tervetuloa Toukolan tallin avajaisiin. Avajaisviikonloppuna kisaillaan kouluratsastuksen ja näyttelyiden parissa. Mukana myös kotieläinnäyttely, pupujen lemmikkinäyttely sekä koirille agilityä. Tulkaa ihmeessä katsomaan, osallistumaan tai vaihtamaan ajatuksia Toukolasta. Pohjoisessa tavataan! :)

Nimi: Hertta
Kotisivut: http://vrtmansikkametsa.suntuubi.com/?cat=170

10.03.2019 17:35
Mansikkametsässä järjestetään estekilpailut 24.3.2019!

Nimi: Christa
Kotisivut: http://sydanmetsantalli.suntuubi.com/

21.02.2019 14:38
Tervetuloa Juuri avattuun Sydänmetsän tallille!

Nimi: Tiana
Kotisivut: http://hopeakauriintila.suntuubi.com/?cat=79&lang=fi

12.02.2019 00:24
Vielä ehdit mukaan Hopeakauriin Ratsutilan Ystävänpäivän parikisaan! Ota paras ystäväsi tai tallikaverisi vaikka toiselta tallilta mukaan ja tulkaa osallistumaan yhdessä koulu- tai esteluokkaan! Teidän molempien suoritus ratkaisee lopputuloksenne! Tästä et halua jäädä paitsi :) Tule tutustumaan ja viettämään erilainen Ystävänpäivä <3
Tervetuloa!

http://hopeakauriintila.suntuubi.com/?cat=79&l ang=fi

Nimi: Rita
Kotisivut: http://imperium.suntuubi.com/

07.02.2019 17:03
Lämpimästi tervetuloa osallistumaan Imperiumin esteratsastuskilpailuihin 1.3.2019!

imperium.suntuubi.com/?cat=40

Yksityinen viesti

03.02.2019 16:54


Korkeavuoren talli on virtuaalitalli. 
© Korkeavuoren talli, kaikenlainen kopiointi kielletty.  Ulkoasun kuvat © G. Hedberg

©2019 Korkeavuoren talli - suntuubi.com